Export date: Thu Sep 21 10:36:40 2017 / +0000 GMT

Öğrenci İşleri Bürosu

Yüksekokulumuzun idari örgütlenmesi içinde birçok büro mevcuttur. Bunlardan Öğrenci İşleri Bürosu; öğrencilerin, üniversiteye başlamalarından mezun olmalarına kadar geçen eğitim – öğretim yaşamları süresince yüksekokulda öğrencilerle ilgili bütün işlemleri yapacak olan idari birimdir. Öğrenciler, eğitimle ilgili bütün işlemlerini, sorunlarını bu büronun şefi ve personeli ile çözümler. Öğrenci Bürosu'nda çözümlenemeyen konular Yüksekokul Sekreteri'ne aktarılır. Gerekiyor ise,Müdür Yardımcıları ve son olarak Müdür'e başvurulur.

Yüksekokul yönetimi ile öğrenci ilişkilerinin uyumlu bir şekilde sürdürülebilmesi için, öğrencilerin yönetmelikleri ve Yüksekokulda ilan edilen çeşitli kuralları dikkatli bir şekilde izlemeleri ve bunlara uymaları önemlidir.

Öğrencilerin ders ile ilgili olarak öğrenmek istediği hususlarda, ilgili öğretim elemanları ile doğrudan görüşmeleri gerekmektedir. Ancak, yapılacak görüşmelerde, öğretim elemanlarının kapılarında ilan edilmiş bulunan görüşme gün ve saatlerine uyulması gerekmektedir.

Öğrenci İşleri İletişim :    0- 212- 440 19 90-91-92

Öğrenci İşleri Bürosu Şefi (14321)

Sema Akbaş Güller

Öğrenci İşleri Bürosu (14318)